VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS

  • Šeimos konsteliacijos
  • Psichologinis konsultavimas
  • Seminarai, paskaitos, mokymai

Kontaktai:
Tel.: +370 620 91691, +370 637 74700

el.p.: info@konsteliacijos.lt

 


lt ru
 
   
Seminarai mokykloms

 KVIEČIAME Į SEMINARUS/MOKYMUS, SKIRTUS:
MOKYKLŲ DARBUOTOJAMS IR
TĖVELIAMS

 

Planuojant šių ir kitų metų renginius, kviečiame atkreipti dėmesį į įvairiose Lietuvos mokyklose bei švietimo centruose sėkmingai įvykusius psichoterapeuto Kazimiero D. Daugėlos seminarus.


SIŪLOMI SEMINARAI:

•    Nematomi ryšiai, kuriuos atskleidžia šeimos konsteliacija. Sisteminė psichologija pagalboje vaikui, šeimai, mokyklai (praktinis seminaras mokyklos darbuotojams).
Išduodami kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai. 

•    Kodėl kelias į mokyklą vieniems – džiaugsmas, kitiems – skausmas? (Seminaras viduotiniam tėvų susirinkimui)

 

Plačiau apie šiuos seminarus skaitykite žemiau:

Tam, kad susidarytumėte įspūdį apie šį seminarą, žiūrėkite analogiško seminaro, vykusio Elektrėnų švietimo centre 2013 m. video ištrauką, kurioje sisteminis terapeutas Kazimieras D. Daugėla, psichologinio metodo – šeimos konsteliacijos elementų pagalba vaizdžiai parodo, kokie procesai vyksta šeimos vidiniame pasaulyje ir kokios jų priežastys, kaip tai įtakoja norą ar nenorą mokytis ir kaip visa tai galima harmonizuoti.

 

ŽIŪRĖTI SEMINARO IŠTRAUKĄ 

 

Jūs turite galimybę užsisakyti šį seminarą Jūsų mokymo įstaigoje mokinių atostogų metu ar kitu Jums patogiu laikotarpiu.

 

Tas mokyklas, kuriose jau vyko šis seminaras ir kuriame turėjote galimybę įsitikinti demonstruojamo psichologinio metodo – šeimos konsteliacijos efektyvumu, kviečiame užsisakyti šio seminaro tęsinį su praktine patirtimi, akcentuojant Jums svarbius klausimus.

Po šio seminaro, įvykusio Kauno S. Daukanto mokykloje, mokyklos vadovės teigimu, tai buvo labai sėkminga įžanga į visuotinį tėvų susirinkimą, kuri padėjo tėvams gausiau susirinkti (informacija buvo paskelbta iš anksto) ir įsijungti į didesnį susidomėjimą tuo, kuo dalinasi mokykla, būti dėkingais mokyklai.

Kviečiame ir Jus pasinaudoti šia gera patirtimi, kviečiant tėvus į visuotinį susirinkimą ir dovanojant jiems naują praktinį, skatinantį pasitikėjimą žvilgsnį į save, vaikus ir mokyklą.

----------------------------------

 

Jei ši informacija Jums pasirodė įdomi ir aktuali, kviečiame susisiekti su mumis, kad galėtume  susitarti dėl seminaro organizavimo Jūsų įstaigoje.

 

Kadangi šiuo metu tai darome ne tik komerciniu, bet ir viešinimo pagrindu – atlygio klausimas tikrai suderinamas pagal Jūsų galimybes.

Mūsų kontaktai:
El.paštas:
info@konsteliacijos-d.lt
Telefonai: +370 620 91691, +370 637 74700