VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS

  • Šeimos konsteliacijos
  • Psichologinis konsultavimas
  • Seminarai, paskaitos, mokymai

Kontaktai:
Tel.: +370 620 91691, +370 637 74700

el.p.: info@konsteliacijos.lt

 


lt ru
 
   
KVIEČIAME BENDRADARBIAUTI

 

KVIEČIAME BENDRADARBIAUTI
(vesti seminarus, vykdyti projektinę veiklą ir kt.)

specialistus ar įmones, veikiančias pagalbos asmeniui, šeimai, vaikui srityse. 

Taip pat dirbantiems su socialiai pažeidžiamomis grupėmis.

 

 

Siūlome pasinaudoti sisteminės-fenomenologinės psichologijos - šeimos konsteliacijų (išdėstymų)  metodo galimybėmis.

Šio metodo dėka galėsite kur kas giliau pažvelgti į problemų priežastis ir rasti efektyvesnius jų sprendimo būdus, taip suteikdami daugiau realios ir ilgai išliekančios pagalbos klientams. Taip pat gausite naudingą patyrimą tiek, kaip specialistai, tiek sau asmeniškai.

Šeimos konsteliacijų metodas yra orientuotas į problemos sprendimą bei naujos kokybės santykyje su aplinkiniais, šeimos nariais ir pačiu savimi atradimą „čia ir dabar".

Šis  metodas unikalus tuo, kad terapijos metu yra galimybė padėti visiems šeimos nariams, net jeigu joje dalyvauja tik vienas.

Metodo esmė - emocinis rezonansas, kurio dėka supratimą apie save, savo šeimą bei problemų priežastis klientai gauna praktinio patyrimo metu: tiek pamatydami savo situaciją iš šalies, tiek patirdami su ja susijusius jausmus bei pojūčius.

Situacijos pamatymas iš šalies leidžia ne tik geriau ir aiškiau suprasti sunkumų priežastis, bet ir rasti naujus kokybiškus sprendimus bei čia pat - vietoje, terapinio proceso metu, juos patirti ir pajusti naują kokybę santykyje su aplinkiniais, šeimos nariais  ir savimi.

Pasibaigus terapiniam seansui šis santykis nenutrūksta, o persikelia į gyvenimą ir toliau natūraliai vystosi.

Stiprių pojūčių dėka žmogus ima pats ieškoti sprendimų, atranda savyje jėgų ir motyvacijos priimti pagalbą sau ir artimiesiems, atsiveria teigiamiems gyvenimo pokyčiams. Savo ruožtu, specialistams tampa daug lengviau dirbti, nes klientai motyvuotesni.

Manome, kad derinant šeimos konsteliacijų metodą su Jūsų naudojamais metodais bei žiniomis galime gauti žymiai geresnių rezultatų ir pasitenkinimą savo darbo rezultatais.

Susipažinimui su šeimos konsteliacijų metodu, Jūsų grupėje galime suorganizuoti seminarą, kuriame galėsite praktiškai patirti šio metodo naudą sau ir klientams.

 

Dėl bendradarbiavimo kreiptis:

el.paštu: info@konsteliacijos-d.lt

arba telefonu: +370 620 91691